Made with MAGIX by Mat Maessen

Wandelnetwerk Drenthe

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.
In het voorjaar van 2013 werd in de provincie Drenthe in de gemeente De Wolden het eerste wandelnetwerk geopend. Er wordt momenteel flink gewerkt om volgens planning in 2025 een provincie dekkend wandelnetwerk te hebben. Borger-Odoorn (in ontwikkeling) Sinds 2019 wandelnetwerk in de gemeente Borger-Odoorn in ontwikkeling. Op 16 oktober 2019 werd de eerste paal van dit wandelnetwerk geplaatst. Coevorden (in ontwikkeling) Sinds 2019 wandelnetwerk in de gemeente Coevorden in ontwikkeling. Het streven is om voor de zomer van 2020 de eerste palen te gaan plaatsen. De Wolden Sinds 2013 270 kilometer wandelnetwerk in de gemeente De Wolden. Er wordt nog verder aan uitbreiding van het wandelnetwerk gewerkt. Midden-Drenthe (in ontwikkeling) Sinds 2019 wandelnetwerk in de gemeente Midden-Drenthe in ontwikkeling. Het streven is om voor de zomer van 2020 de palen te hebben geplaatst. Westerveld Sinds augustus 2019 een wandelnetwerk in de gemeente Westerveld. De eerste fase van het wandelnetwerk in de gemeente Westerveld is klaar. De wandelkaarten zijn gedrukt en verkrijgbaar bij de Tourist Info Punten in de gemeente. Er wordt nog verder aan uitbreiding van het wandelnetwerk gewerkt. Markering wandelnetwerk Drenthe De wandelmarkering in de provincie Drenthe is overal dezelfde. Bij diverse startpunten staan borden met de routekaarten, de wandelknooppunten en gebiedsinformatie. De wandelknooppunten zijn allen zwarte kunststof palen met rechthoekige markeringen in wit en bruin. De wandelknooppunten hebben allen bovenaan het knooppuntennummer. In een bruin kader bevindt zich de tekst knooppunt en een wit rondje met daarin het bruine nummer van het wandelknooppunt. Onderweg wijzen de witte markeringen met daarin bruine pijlen U van wandelknooppunt naar wandelknooppunt. Hier vindt U meer informatie over de wandelnetwerken in Drenthe. Wandelrouteplanner Hier vindt U een wandelrouteplanner voor het wandelnetwerk de Wolden.
Home
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

Wandelnetwerken in

Limburg

Dit is de hoofdpagina over de wandelnetwerken in de provincie Limburg. Deze pagina geeft U informatie over de wandelnetwerken in deze provincie. Met deze informatie hoop ik U geinteresseerd te maken in de wandelmogelijkheden binnen de provincie Limburg. Via de menuknop “Wandelnetwerken Limburg per gemeente” kunt U kiezen in welke gemeente U graag wil wandelen. Via het scherm dat daarop volgt kiest U dan in welke plaats U wilt wandelen via het knooppuntensysteem. Daarna kiest U welke afstand U ongeveer wilt wandelen. Alle wandelingen beginnen in de nabijheid van een horecapunt. Steeds na ongeveer 5 kilometer is er een mogelijkheid om een pauze in te lassen bij zo’n horecapunt. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Limburg

Limburg is de meest zuidelijke provincie van Nederland. Hoofdstad van

Limburg is Maastricht. Andere belangrijke gemeenten van Limburg met meer

als 50.000 inwoners zijn Venlo, Roermond, Sittard-Geleen en Heerlen.

Maastricht

VVV Limburg

VVV Limburg

Zuid-Limburg Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race in Zuid-Limburg is het meest bezochte gratis evenement in 2013 in de provincie Limburg. Andere belangrijke gratis evenementen in de provincie Limburg zijn: de kermis van Weert, Kerststad Valkenburg, Preuvenemint in Maastricht, Venloop in Venlo en diverse vasteloavendfestiviteiten in geheel Limburg.

Nationaal Park De Meinweg

De Nationale Parken in Limburg zijn: Nationaal Park de Groote Peel,

Nationaal Park de Maasduinen en Nationaal Park de Meinweg.

De Nationale Landschappen in Limburg zijn: de Gelderse Poort en Zuid-Limburg.